amyv2-6_edited.jpg

Van A naar betere Branding

 
danny-howe-bn-D2bCvpik-unsplash.jpg
alexander-wang-KjyrxSHwqTg-unsplash (1).
dole777-EQSPI11rf68-unsplash.jpg

Events

Het creëren van de ultieme beleving is het hoogst haalbaar. Mensen raken zodat zij dat moment nooit meer vergeten. Hen naar huis sturen met een lach zo breed, dat het de volgende dag nog steeds zichtbaar is. Dit zijn de momenten die nooit meer vergeten worden. Momenten die werkelijkheid worden door middel van een event. De kracht van (een on- of offline) event is goud waard, ook op strategisch gebied. Laten we kijken hoe jouw doelen bereikt kunnen worden. Ik ga graag met je in gesprek, zodat wij dit voor jouw gasten kunnen realiseren.

Beeld

Foto’s zeggen meer dan duizend woorden. Of het nieuwe headshots zijn van het hele team of een mooi opgemaakte social media post. Het gevolg van beeld kan groot zijn. Maar ook kleine gevoelens worden hier los geweken. Emoties borrelen naar boven, een beeld blijft hangen. Graag leg ik samen met jou, jouw bedrijf vast op de gevoelige plaat.

Online Marketing

We leven in een digitaal tijdperk. Een tijdperk waarin de online wereld in rap tempo veranderd. Waar het genoodzaakt is om online zichtbaar te zijn. Maar het begint bij een basis. Heb jij een goede SEO? Zijn er genoeg fans aangesloten bij jouw Instagram-account? Doodnormale vragen waar we dagelijks tegenaan lopen. Hoe zorg jij ervoor dat jouw bedrijf en alles waar jij voor staat, op de juiste manier bij de doelgroep komt? Let's talk! 

 
glenn-carstens-peters-npxXWgQ33ZQ-unspla
website-3.jpg
website-2_edited.jpg

Project Management

Soms zijn er projecten die tijdelijk zijn. Projecten waar een paar extra handjes toch wel echt handig zijn. Bovendien moet je ook het vertrouwen hebben dat het vlekkeloos wordt opgepakt. Een sprinter hier of een kartrekker daar, om zo de finish te halen waar je al een tijdje naar streeft. Waar kan ik je mee helpen?

Strategie

Het luisteren, kijken en proeven naar en aan je eigen merk. Om zo uiteindelijk de perfecte strategie neer te zetten. Ambitieuze doelen die vervolgens ook nog eens behaald worden, omdat het bij jou past. Daar streven we naar. Tactische, overwogen en strategische stappen die ervoor zorgen dat jouw merk naar een hoger niveau wordt getild. Ik ga de uitdaging aan, jij ook?

Content Creatie

Het creëeren van waardevolle content is van groot belang. Door middel van content kunnen jouw social media kanalen versterkt worden en zodoende groeien. Meer fans zullen zich aansluiten bij het platform en één voor één zullen zij ambassadeur worden van jouw merk. Kan het zo simpel zijn als het kiezen van de juiste content? Ojazeker!